In het kort…

Na mijn studie Onderwijskunde in Utrecht hebAmy_Cartoon ik een aantal jaar als projectleider bij Stichting Kennisnet Ict op School gewerkt. Hier leidde ik verschillende projecten met als doel passend gebruik van ict in het onderwijs te stimuleren.

Vervolgens heb ik Nederland tijdelijk verruild voor het warme hart van Afrika: Malawi. Twee jaar heb ik samen met mijn man gewerkt in Majete Wildlife Reserve. Dit reservaat was leeg gestroopt en wordt weer opnieuw opgebouwd. In de leidinggevende rol van marketing- en educatie coördinator bevatte een paar van de vele taken naast marketing- en onderwijsgerelateerde zaken het babysitten op een zwarte neushoorn, het klimmen op een truck om olifanten vrij te laten en het vervoeren van ons voetbalelftal en toeschouwers in afgeladen auto’s naar afgelegen oorden. Tegelijkertijd hebben we daar met een eigen stichting kleinschalige projecten in dorpen en op scholen ondersteund.

Terug in Nederland ben ik in 2008 als zzp-er aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan vele onderwijskundige vraagstukken op scholen en binnen bedrijven. Van e-learning voor parketleggers via het uitdenken en opzetten van een digitale adaptieve onderwijsoplossing voor het voortgezet onderwijs tot consultancy over en ontwikkeling van learning analytics tools.

Ik weet van aanpakken, ben flexibel en multi-inzetbaar op projecten van verschillende aard. Ontwikkeling, opzet, organisatie en begeleiding op het gebied van onderwijs en ict behoren tot mijn vaardigheden. Ik ben sociaal, communicatief sterk, enthousiast, weet van aanpakken, zie uitdagingen in plaats van problemen, ben een teamplayer, heb doorzettingsvermogen en talent voor organiseren.

Meer over mij?
Bekijk mijn profiel op LinkedIn.