Bekijk met welke partners ik samenwerk of heb gewerkt en welke producten en diensten tot mijn palet behoren.

Q-Sense

Q-Sense meet leergedrag (proces en performance) in verschillende leercontexten door data op te halen uit digitale leermiddelen en LMS. De Q-Monitor geeft inzicht in hoe er wordt geleerd en brengt patronen, trends en voorspellingen in beeld.

Bij Q-Sense ben ik nauw betrokken bij de realisatie van learning analytics tools.

http://www.Q-Sense.net

q-sense_logo_horizontal_partner_120-25-7

Q-Onderwijs

Met Q kunnen leraren maatwerk stap voor stap in de school en binnen hun vak toepassen. Met de tools, de leermiddelen en de coaching van Q vergroten leraren hun professionele ruimte.

Binnen Q-Onderwijs denk en ontwikkel ik mee in het realiseren van een adaptief onderwijsconcept en content. Ik coach docenten en interne ontwikkelaars in de ontwikkeling van content.

www.q-onderwijs.nl


E-learning

Een e-learning ontwikkelen over welk onderwerp dan ook? Snel de diepte ingaan met de klant en die vragen en wensen vertalen naar een pakkende, inspirerende en vooral activerende e-learning? Dan weten verschillende opdrachtgevers mij wel te vinden.

  • Een paar voorbeelden:
    Uitgebreide e-learning voor kraamverzorgers tot gynaecologen over borstvoeding voor Platform Borstvoeding in opdracht van Cirquest.
  • Een on-boarding programma voor nieuwe NS-medewerkers in opdracht van TinQwise.
  • Online soft-skills trainingen over bijvoorbeeld Creatief Denken, Boeiend Presenteren of Productief werken in opdracht van New Heroes.
  • Informatieve e-learning over inhoudelijke onderwerpen als hypertensie of cholesterol voor apothekersassistenten in opdracht van de SBA.

BoekTweePuntNul

B2PN-stackBoekTweePuntNul is in 2011 spontaan ontstaan via sociale media. Inmiddels zijn ze al een aantal publicaties verder. Als co-auteur heb ik meegeschreven aan het bronnenboek waarin de lezer op laagdrempelige wijze kennis maakt met 200 web 2.0 programma’s, webtools en sociale media.

www.boektweepuntnul.nl 


Meer over mij? Bekijk mijn profiel op Linked-In.